esmaspäev, 11. aprill 2016

Hoiakud infotehnoloogia kasutamise suhtes

Viisime õpetajate hulgas läbi küsitluse, et selgitada välja, millised on nende hoiakud ja suhtumine infotehnoloogia kasutamise suhtes. Küsitluse vastas 26 õpetajat ehk veidi rohkem, kui pooled õpetajatest. Küsitluse viisime läbi vanas heas Google Forms keskkonnas.

Meie küsitluse tulemused olid meie jaoks positiivsed. Kes soovib, saab ise uurida täpsemalt.
Esitatud väiteid sai hinnata järgneva skaala alusel:
1 – ei nõustu üldse; 2 –  nõustun harva;  3 – mõnikord nõustun;  4 – enamasti nõustun; 5 – olen täiesti nõus













2 kommentaari:

  1. Koolituse "Õppeprotsessi juhtimine digiajastul" ülesandeks oli kommenteerida Viljandi Gümnaasiumi blogi. Kommentaar:
    Blogi on korrektne, asjalik - just selline paistis olevat ka kool (õpetajate nägu?). Võimalused on kadedakstegevad, inimesed kompetentsed, õigusega uhked saavutatu üle. Viljandi tulevikust, lastest hoolitakse - otsustajad on selge pilguga tulevikku vaadanud, võimalused loonud, õppige ainult, saage targaks! Ei ole mingi põlve otsas pusimine, et meie väike Viljandi, saagem kuidagi hakkama, kõik tundub olevat eesrindlik (ma pole mingi asjatundja ja arvamusliider, aga tundus, et Viljandis võiks elada juba laste õppimisvõimaluste pärast).
    Blogisse tehakse jooksvalt sissekandeid, eelviimasest (1.04) oli rõõm lugeda, et uued sülearvutid soetatakse lisaks õpilastele ka õpetajatele. Väga hooliv!
    Tervitused Masingust!
    Kadri

    VastaKustuta
  2. Aitäh väga positiivse kommentaari eest. Me hoiame igal juhul teie tegemistele ka pöialt. See sülearvutite ost oli muidu 1. aprilli postitus :)

    VastaKustuta